TRUSTUL PENTRU PATRIMONIUL
CAILOR FERATE DIN NOUA EUROPA

„Trustul pentru Patrimoniul Cailor Ferate din Noua Europa” este o organizatie de caritate infiintata in anul 1999 cu scopul de a acorda asistenta muzeelor cailor ferate si de a conserva patrimoniul cailor ferate din fostele tari comuniste. Trustul este inregistrat in registrul organizatiilor de caritate din Anglia.

Trustul mentine legaturi cu organizatii si persoane implicate in conservarea cailor ferate din Europa si dincolo de hotarele acesteia. Lucram indeaproape cu Fedecrail – Federatia Europeana a Muzeelor Cailor Ferate si a Cailor Ferate Turistice. Fedecrail este recunoscuta de catre Uniunea Europeana si guvernele nationale ca organism reprezentativ pentru conservarea cailor ferate in intreaga Europa.

Trustul nu primeste fonduri din partea Uniunii Europene sau a altor institutii publice si este finantat integral din donatii particulare. Nu avem ca scop stringerea de fonduri pentru proiecte de conservare. Rolul nostru este de a stabili legaturi intre est si vest si de a acorda consultanta.

Trustul este condus de un comitet de voluntari neplatiti. Avem la dispozitie un grup de specialisti alcatuit din profesionisti ai cailor ferate, custozi de muzee si alti experti, care se pot deplasa in Europa de Est pentru a oferi consultanta pe diverse teme legate de conservarea cailor ferate. Consultantii nostri nu solicita plata pentru serviciile pe care le ofera.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta:

sandgw@hotmail.com

 

ACTIVITATILE NOASTRE INCLUD:

 


HOME